Jeg elsker livet helt uden stress – NU

NU, fordi jeg arbejder med det jeg er allerbedst til – nemlig min passion og evne til at hjælpe mennesker, til at forstå sig selv og bruge livet og udfordringer positivt.

Det kan jeg kun gøre, fordi jeg igennem de sidste 16 år har været på en vild udviklingsrejse og nu er der, hvor jeg bruger mit sande potentiale.

NU fordi jeg har trådt sporene som min egen livsvejleder og er klar nok til det jeg gør NU.

NU fordi jeg er ret grundglad og nyder livet.

At vi som mennesker skal have et vidunderligt liv, er noget som i virkeligheden altid har ligget mig meget på sinde, så derfor har det været et helt naturlig skridt for mig, også at fokusere på at arbejde med stress bearbejdning.

 

Forestil dig et liv hvor du mærker essensen af at leve og ikke blot overleve. Et liv hvor du tager styringen og skaber det, som du vil have meget mere af. Et liv hvor dine ønsker matcher dit liv, og hvor du er i balance.

Et liv hvor du realiserer alle dine drømme og ikke går på kompromis. Et roligt og stressfrit liv. Og ikke mindst et liv hvor du går efter det, du ønsker, og rent faktisk når det.

Dét liv, kan jeg hjælpe dig med at opnå. Jeg kan gøre en forskel for dig og hjælpe dig til at blive stressfri, få øget overskud og et autentisk liv med en dejlig og meningsfuld hverdag.

Det ved jeg kan lade sig gøre, jeg har nemlig selv trådt sporet og gået vejen.

Du har muligvis undret dig over, hvorfor så mange mennesker ender i alvorlig stress som påvirker hele livet, relationer, arbejde osv. Hvorfor vælger så mange mennesker at køre sig selv så hårdt og langt ud at stress bliver en permanent tilstand.

På en eller anden måde er det bare svært at sige STOP og NEJ.

At komme ud af hamsterhjulets stress og finde sin sande essens og power kræver en indsats og en proces for at nå i mål.

Den proces har jeg selv været igennem, og derfor kan jeg hjælpe dig som jeg har hjulpet mange andre. Jeg ved præcis, hvad du gennemgår, og hvordan du har det.

Jeg ved præcis hvilke følelser der rammer dig, når du har både begyndende og alvorlig stress. Følelser som manglende overblik, svært ved at være tilstede i nuet, svært ved at holde fokus, svært ved at forstå hvad der sker i dig og hvordan du skal håndtere det.

Jeg har været i din situation og det giver en ekstra værdifuld dimension i min hjælp.

Jeg har selv knoklet alt for hårdt og ikke kunne prioritere min tid, prioriteret alle andre førend mig selv og brændt alt min energi af på det som ikke nærede mig.

Derfor ved jeg præcis hvad du gennemgår og hvordan du slipper din stress.

Jeannette Trampedach - IMG_1391

Kort om mig

  • Stresscoach og Stressmentor
  • Spirituel Mentor
  • Coaching for ledere
  • Human design reader
  • Feng Shui rådgiver
  • Kurser indenfor coaching, mindfulness og personlig udvikling
  • Mange års ledererfaring i globale virksomheder indenfor personaleledelse, løn, økonomi og regnskab

Og så er jeg gift med Jesper og har 2 skønne døtre, Julie og Cecilie og 1 barnebarn Olivia.