Jeg elsker livet – NU

NU, fordi jeg arbejder med det jeg er allerbedst til – nemlig min passion og evne til at hjælpe mennesker, til at forstå sig selv og bruge livet og udfordringer positivt.

Det kan jeg kun gøre, fordi jeg igennem de sidste 16 år har været på en vild udviklingsrejse og nu er der, hvor jeg bruger mit sande potentiale, og ikke kun det potentiale som andre synes jeg har.

NU fordi jeg har trådt sporene som min egen livsvejleder og er klar nok til det jeg gør NU.

NU fordi jeg er ret grundglad og nyder livet.

At vi som mennesker skal have et vidunderligt liv, er noget som i virkeligheden altid har ligget mig meget på sinde, så derfor har det været et helt naturlig skridt for mig efter mit stress kollaps, også at fokusere på at arbejde med stress bearbejdning.

Min mission er at inspirere dig til et liv i balance. Et liv hvor du mærker essensen af at leve og ikke blot overleve. Et liv hvor du tager styringen og skaber det, som du vil have meget mere af. Et liv hvor dine ønsker matcher dit liv, og hvor du kysser livet godmorgen hver dag.

Et liv hvor du realiserer alle dine drømme og ikke går på kompromis. Et roligt og stressfrit liv. Og ikke mindst et liv hvor du går efter det, du ønsker, og rent faktisk når det.

Dét liv, kan jeg hjælpe dig med at opnå. Jeg kan gøre en forskel for dig og hjælpe dig til at blive stressfri, få øget overskud og et autentisk liv med en dejlig og meningsfuld hverdag.

Jeg kan hjælpe dig til et liv i balance, hjælpe dig med at leve bevidst i dit eget liv og leve et fantastisk liv med ro, energi og overskud – for det ved jeg kan lade sig gøre, jeg har nemlig selv trådt sporet og gået vejen, så derfor forventer jeg NU altid det bedste i livet.

Kærligst

Jeannette

Kort om mig

  • Stressmentor og Stresscoach
  • Spirituel Mentor
  • Coaching for ledere
  • Feng Shui rådgiver
  • Kurser indenfor coaching, mindfulness og personlig udvikling
  • Mange års ledererfaring i globale virksomheder indenfor personaleledelse, løn, økonomi og regnskab
  • Uddannet indenfor økonomi, regnskab, administration og mange års erfaring herfra

Og så er jeg gift med Jesper og har 2 skønne døtre, Julie og Cecilie og 2 små hunde.

Vil du gerne vide meget mere?

Ønsker du løbende af få en masse skønne nyheder, nyttig viden og brugbare råd, så er du meget velkommen til at skrive dig op til mine nyhedsbreve. Jeg glæder mig til at holde dig opdateret indenfor Stress, Feng Shui og Mentoring.

Jeannette Trampedach - IMG_1391