Jeg elsker livet helt uden stress – NU

NU, fordi jeg arbejder med det jeg er allerbedst til – nemlig min passion og evne til at hjælpe mennesker, til at forstå sig selv og bruge livet og udfordringer positivt.

Det kan jeg kun gøre, fordi jeg igennem de sidste 16 år har været på en vild udviklingsrejse og nu er der, hvor jeg bruger mit sande potentiale.

NU fordi jeg har trådt sporene som min egen livsvejleder og er klar nok til det jeg gør NU.

NU fordi jeg er ret grundglad og nyder livet.

At vi som mennesker skal have et vidunderligt liv, er noget som i virkeligheden altid har ligget mig meget på sinde, så derfor har det været et helt naturlig skridt for mig, også at fokusere på at arbejde med stress bearbejdning.

Forestil dig et liv hvor du mærker essensen af at leve og ikke blot overleve. Et liv hvor du tager styringen og skaber det, som du vil have meget mere af. Et liv hvor dine ønsker matcher dit liv, og hvor du er i balance.

Et liv hvor du realiserer alle dine drømme og ikke går på kompromis. Et roligt og stressfrit liv. Og ikke mindst et liv hvor du går efter det, du ønsker, og rent faktisk når det.

Dét liv, kan jeg hjælpe dig med at opnå. Jeg kan gøre en forskel for dig og hjælpe dig til at blive stressfri, få øget overskud og et autentisk liv med en dejlig og meningsfuld hverdag.

Det ved jeg kan lade sig gøre, jeg har nemlig selv trådt sporet og gået vejen.

Kærligst

Jeannette

Jeannette Trampedach - IMG_1391

Kort om mig

  • Stresscoach og Stressmentor
  • Spirituel Mentor
  • Coaching for ledere
  • Feng Shui rådgiver
  • Kurser indenfor coaching, mindfulness og personlig udvikling
  • Mange års ledererfaring i globale virksomheder indenfor personaleledelse, løn, økonomi og regnskab
  • Uddannet indenfor økonomi, regnskab, administration og mange års erfaring herfra

Og så er jeg gift med Jesper og har 2 skønne døtre, Julie og Cecilie og 1 lille hund.

Vil du gerne vide meget mere?

Ønsker du løbende af få en masse skønne nyheder, nyttig viden og brugbare råd, så er du meget velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Jeg glæder mig til at holde dig opdateret indenfor stress.